Tarjouspyyntö

Seuraava tapahtuma huoletta ja vaivatta

Yhteydenotto ei sido tai velvoita teitä mihinkään. Tiedot käsitellään vain ja ainoastaan tätä yhteydenottoa varten.

Ota rohkeasti yhteyttä, räätälöimme teille unohtumattoman tapahtuman.
Yhteistyö Event Heavenin kanssa on sujuvaa ja mutkatonta. Kaksikko Hanna ja Mira ymmärtää hyvin asiakkaan tarpeet. Heillä on aina jo suunnitteluvaiheessa tukku ideoita jalostettavaksi. Tapahtuminen toteutukset ovat sujuneet mallikkaasti. Myös tapahtumista saatu asiakkaiden palaute on aina ollut positiivista.

Tanja Ruotsi,

(Kesko / Kauppakeskus Easton,)
Event Heaven on tapahtumatuotannon ehdotonta aatelia! <3 On ollut ilo olla mukana Hannan järjestämissä tapahtumissa ja saatujen erinomaisten palautteiden myötä voinkin suositella Event Heaveniä lämpimästi! Hannan järjestämänä onnistunut tapahtuma on taattu!

Maria Baric,

(Maria Baric company,)
Meillä on ollut pitkäaikainen yhteistyö Event Heavenin kanssa. Palvelu ja reagointi mahdollisiin muutoksiin on ollut nopeaa. Yhteistyö Event Heavenin kanssa on ollut joustavaa, yhteydenpito tiivistä sekä Event Heaven huolehtii ja välittää asiakkaistaan.

Tiina Hietala,

(Nokkalan Majakka/KF ravintolat,)
Yhteistyö Event Heavenin kanssa on aina ollut antoisaa. Laadukkaat, tilaisuuksiin räätälöidyt ohjelmat ovat saaneet runsaasti kiitosta asiakkailtamme ja tapahtumien isännöintipaikkana arvostamme Hannan ammattitaitoisuutta sekä tapaa kommunikoida kanssamme.

Klaus Klefström,

(Toimitusjohtaja, Sannäsin Kartano Oy,)
Juhlapalvelumme tekee yhteistyötä Event Heavenin kanssa, koska sieltä löytyy aina uusia ideoita jotka sopivat puitteisiimme ja joita on ilo tarjota asiakkaillemme.

Jarno Sorasahi,

(Aluevastaava, Ravintola Kiltakellari,)