Tapahtumapalvelut

Event Heaven on tapahtumatoimisto, joka toteuttaa tapahtuman kuin tapahtuman avaimet käteen.

Palvelemme niin isoja kuin pieniä asiakkaita, jokainen on meille yhtä tärkeä.

Yrityksille

Event Heaven tarjoaa yrityksille kaiken mitä yrityksesi tapahtumiin tarvitset. Henkilökunnan juhlat, tyhy-päivät, kick off:t tai kesäpäivät. Suunnitellaan palanen tai kokonaisuus, olemme kaikissa tilanteissa käytettävissänne.

Yksityisille

Nauti juhlapäiväsi siitä itse nauttien. Event Heaven tarjoaa juhliisi kaiken mitä tarvitse catering-palveluista musiikkiin. Ole yhteydessä ja rakennetaan juuri sinun näköisesi juhlat.

Palvelutarjonta

Rakennamme teille toiveittenne mukaisen tapahtuman: avajaiset, tyhy-päivä, tuotelanseeraus, asiakasjuhlat, virkistyspäivä, mitä ikinä tarvitsettekaan.

Kauttamme onnistuvat erilaiset isot ja pienet juhlat. Käytössämme on yhteistyö-yritystemme kautta erilaisia juhlatiloja niin juhlavasta kartanosta yksinkertaisen tyylikkääseen loft-tilaan.

Tarjoamme osallistavia ja elämyksellisiä TYHY-tuotteita, joilla herätät työyhteisösi tiimi-hengen ja luot porukallesi yhteenkuuluvuutta. Onnistunut TYHY-päivä tuo hymyn huulille ja antaa jaksamista arjen sekä työkiireiden keskellä.

Täytätkö pyöreitä vuosia tai haluatko viettää syntymäpäiväsi itse päivästä nauttien. Me rakennamme mieleenpainuvat syntymäpäivät tyyliisi sopivassa juhlatilassa tai kotonasi. Kauttamme onnistuvat myös erilaiset teema-juhlat.

Kukka-kimppu, -asetelmat tai kokonaiset tilasomistukset. Teemme yhteistyötä ammattitaitoisen kukka- ja somistuspalvelun kautta, jonka kautta toteutamme haastavammatkin kukka- ja somistustoiveet.

Lasten teatteria, askartelupaja tai taika-esitys. Kun haluat ikimuistuoiset lasten juhlat, tee se meidän kauttamme. Toteutamme juuri teidän perheelle sopivat juhlat.

Yhteistyössä erilaisten ravintola- ja cateringpalveluiden kanssa tarjoamme laajan valikoiman erilaisia menuja niin pieniin kuin isoihin tilaisuuksiin.

Trubaduuri, DJ, duo tai kokonainen bändi. Tarjoamme tilaisuuteenne sopivan, ammattitaitoisen musiikin toiveittenne mukaan.

Tapahtuma ei ole mitään ilman osaavaa ja ammattitaitoista juontajaa. Juontajat ja seremonia-mestarimme takaavat tilaisuutenne onnistumisen.

Tuomme osallistavat ja elämykselliset kauppakeskustapahtumat sinne missä ihmiset ovat, kaupallisuutta unohtamatta. 

Ikimuistoinen hääjuhla upeassa kartano-miljöössä tai tyylikkäässä loft-tilassa. Tilojen, tarjoilun, musiikin ja juhlaohjelman lisäksi tarjoamme erilaiset polttari-ohjelmat aktiivisesta seikkailusta lämminhenkiseen illanviettoon.

Yhteistyössä alan ammattilaisten toimijoiden kanssa saat meiltä kaiken mitä tarvitsette. Meidän kauttamme onnistuu ääni-, valo-, lava- sekä turvallisuuspalvelut. 

Kauttamme hoituvat onnistuneet kokous- tai seminaaripäivät tiloineen, tarjoiluineen, esiintyjineen ja puhujineen. Päivän täydentää erilaiset aktiviteetit, illallinen tai yhteinen hauskanpito.