Mikä on Event Heaven?

Event Heaven – Pää pilvissä, jalat maassa

Event Heaven on pieni ja ketterä tapahtuma- ja ohjelmatoimisto, jonka kautta löydät sisällön avajaisiin, tuotelanseerauksiin, asiakasjuhliin, työpaikkasi tyhy-päivään sekä lastenjuhliin, häihin ja valmistujaisiin.

Event Heaven – Pää pilvissä, jalat maassa

Event Heaven on tapahtumatoimisto, joka toteuttaa tapahtuman kuin tapahtuman avaimet käteen.

Palvelemme niin isoja kuin pieniä asiakkaita, jokainen on meille yhtä tärkeä.

TARJOUSPYYNTÖ

Event Heaven tarjoaa yrityksille kaiken mitä yrityksesi tapahtumiin tarvitset. Henkilökunnan juhlat, tyhy-päivät, kick off:t tai kesäpäivät. Suunnitellaan palanen tai kokonaisuus, olemme kaikissa tilanteissa käytettävissänne.

Nauti juhlapäiväsi siitä itse nauttien. Event Heaven tarjoaa juhliisi kaiken mitä tarvitse catering-palveluista musiikkiin. Ole yhteydessä ja rakennetaan juuri sinun näköisesi juhlat.

Olemme tuottaneet Kauppakeskuksille koko perheen iloisia tapahtumia. Olemme tehneet syntymäpäiviä, hyvinvointipäivää, joulunavauksia ,kierrätystapahtumaa, tansseja, lastentapahtumat.


Event Heaven työnjälkeä

Olemme tuottaneet Kauppakeskuksille koko perheen iloisia tapahtumia. Olemme tehneet syntymäpäiviä, hyvinvointipäivää, joulunavauksia ,kierrätystapahtumaa, tansseja, lastentapahtumat. Toimittannet erilaisia hahmoja tapahtumiin jne Pingviiniä pupua muita erilaisia hahmoja.


Minttu-kissa
Lastenjuhlat 2
Lastenjuhlat 1
Mölyapinat 1
Kauppakeskus Easton lapset
Kauppakeskus Easton
Kauppakeskus Easton DJ
Skateboard tapahtuma 2
Skateboard tapahtuma 1
Kalasatama valo show liekit
Kalasatama


Me olemme palvelemassa teitä

Hanna Jankkari

Jalat maassa kulkeva tapahtumatuottaja sekä asiakasvastaava, joka kääntää vaikka kiven, että asiakas saa mitä haluaa. Vahvuutena asiakas- ja artistikontaktit sekä laaja suhdeverkosto

Mira Ekonen

Pää pilvissä liihotteleva kulttuurituottaja ja luovuuden lähettiläs, jolla pysyy langat käsissä muutenkin kuin neuloessa. Raudanluja tuottaja ja viestinnän ammattilainen. Vahvuutena koordinointi, tuotteistaminen

Panu Erola

Yritystapahtumien sekä hyvinvointi- ja koulutuspäivien monipuolinen ammattilainen, joka ymmärtää miten luodaan onnistunut tapahtuma erilaisiin tarpeisiin. Vahvuutena pitkäaikainen kokemus lisäarvon tuottamisesta yritysyhteistyöprojekteissa monipuolisesti

Vesa Ylönen

Ääni- ja valoteknikko, DJ, sekä jokapaikan höylä. Sen minkä Mira pää pilvissä keksii ja Hanna jalat maassa haluaa tehdä, sen vesa toteuttaa.